Win 2 vrijkaarten voor jazzconcert a.s. zondag!

Kom je 12 februari naar Zandvoort?

Komende zondag 12 februari staat Edwin in Zandvoort. Kom je kijken en luisteren? Edwin verloot 2 vrijkaarten in deze video (https://www.youtube.com/watch?v=u7U0ahupJLQ&list=PL-Jj0_f55IbyeL6d-w89QJLNqrfuW41TB&index=17)!

Uit welke song komt de tekst die Edwin in deze video (https://www.youtube.com/watch?v=u7U0ahupJLQ&list=PL-Jj0_f55IbyeL6d-w89QJLNqrfuW41TB&index=17) voordraagt? Mail het antwoord naar edwinrutten@edwinrutten.nl en maak kans op 2 vrijkaarten voor dit concert!:

Foto: Vera Marijt (http://veramarijt.com/). Zij zat in het publiek in Zandvoort en speelde I remember you als spontane solist!

’Ballads, Blues en Betonswing’
Zondag 12 februari, 14.30 uur, Theater de Krocht in Zandvoort
Met Jean Louis van Dam, Hans van Oosterhout en Eric Timmermans
Meer info: Jazz in Zandvoort (http://www.jazzinzandvoort.nl/)

Wat betekent jazz voor Edwin?
”De swing, de fun van timen, het lui achteroverliggen op de beat, de ritmiek, de improvisatie, het entertainment en de interactie met de band. Het vertellen van kleine verhaaltjes in de vorm van songs. Music is a love affair met tekstdichters, componisten, de musici en het publiek.”

Op 16-jarige leeftijd maakt Edwin zijn eerste vocale jazzplaten met Rogier van Otterloo met repertoire van Gershwin, Berlin, Ellington, Porter en Strayhorn en als 17-jarige treedt hij op met het Metropole Orkest en de Skymasters. Hij stond jaren nummer 1 op de Jazzpolls in toonaangevende jazzbladen, was vocaal solist op het North Sea Jazz Festival, doet familiejazzconcerten voor kinderen en geeft vocal jazz workshops aan het Conservatorium van Amsterdam en Utrecht. Voor zijn jazz verdiensten ontvangt Edwin de Peter Schilperoort Jazz Award 2011 en de MeerJazz-prijs 2009.

Elke zondagavond presenteert Edwin van 21.00 tot 23.00 uur Jazz in the Evening op NPO Soul en Jazz. (http://www.nposoulenjazz.nl/jazzintheevening)

VeraMarijt VeraMarijt