De podcasts

De podcasts uit de voorbije maanden

 

Edwin: “Het blijft een wonder dat de nieuwe generatie(s) mij steeds weer uitnodigt voor interviews. Wat ik doe en gedaan hebt is voor mezelf niet zo bijzonder maar “gewoon een all-in a day’s work”.

Bij zo’n podcast verschaft het mij veel plezier als ik een paar glimmende ogen tegenover mij heb.

De BEELDBUISBANNEN

Presentatie : Basz de Jonge & Bas van der Heide. Productie en techniek: Alec Meijerink.

Uitzending en opname tijdens de Dutch Media Week in Beeld en Geluid in Hilversum, 7 oktober 2020.

Edwin : “Zij hebben geweldig research gedaan. Gingen terug naar 1953 waar ik als 10 jarig ventje speelde in de film “Sterren Stralen Overal”. 

Ik was enorm op m’n gemak, er werd gelachen, gerelativeerd, kortom een super uurtje. Toen ik naar de parkeergarage liep kwam die hartelijke pret ogende directeur van Beeld en Geluid  Eppo van Nispen tot Sevenaer aangefietst. We hadden een flitsende en boeiende conversatie”.

Klik hier om de podcast te beluisteren (https://podcastluisteren.nl/ep/Beeldbuismannen-8-Edwin-Rutten-Ome-Willem)

 

De PODBAST van Bastiaan Meijer

6 maart 2020

Edwin: “Bastiaan had voor deze ochtend een mooie locatie aangekleed op de eerste verdieping in een Hilversums etablissement  en daar zaten we met veel espresso’s in een geweldige sfeer. Ik was wat onbesuisd in mijn uitlatingen, dacht ik later”.

Klik hier om de Podbast te beluisteren (https://open.spotify.com/episode/68KDKYhA4AKKcg5tzdAbJn?si=O_tkmShoQtaoK8-J9X_KLg)

“Wat lijkt het mij geweldig om met De Beeldbuismannen en Bastiaan Meijer de interviewer te zijn in hún podcast, doe ik de research.

Dan wil ik horen wat de mannen drijft, in werk, liefde en leven, en een lekker potje lachen en relativeren. Old school en het volk van nu.

Uit handen van Chiel Beelen ontvangt Bastiaan Meijer tijdens de Dutch Media Week de prijs van beste presentator voor zijn Podbast.

 

De podcast van Gijs Groenteman over Harry Bannink

Edwin : “Gezellig aan de keukentafel bij mij thuis. Gijs, rustig en bedaard als altijd met een laptopje waar hij mij confronteerde met televisie beelden en een stelletje interessante vragen. De leukste vragen vind ik waar ik niet op kan antwoorden.

Het is altijd heerlijk over de Grote Bannink te praten”.

Klik hier om de podcast te beluisteren (https://www.radioviainternet.nl/podcasts/de-grote-harry-bannink-podcast/2017/dghbp-afl14-edwin-rutten)

podcast podcast
Beeldbuismannen Beeldbuismannen
Harry-Bannink Harry-Bannink
Edwin-Rutten-PodBast Edwin-Rutten-PodBast
Bastiaan Meijer Bastiaan Meijer
Beste presentator Bastiaan Meijer ( Podbast) Beste presentator Bastiaan Meijer ( Podbast)