Reacties eerste uitzending Jazz in the Evening

Elke zondagavond op NPO Soul & Jazz

Edwin presenteert vanaf 10 januari elke zondag van 21.00 tot 23.00 uur Jazz in the Evening, de opvolger van Jazz in the Morning. In het MAX-programma deelt hij zijn kennis en liefde voor jazz deelt. Edwin maakt dit programma samen met The Golden Couple Arjan Went en Ineke Heijliger.

NPO Radio 6 gaat vanaf vandaag verder als NPO Soul & Jazz met non-stop soul en jazzmuziek gedurende de dag en elke avond een live-programma. De zender is op dezelfde manieren als het huidige NPO Radio 6 te beluisteren: via DAB+, de kabel, online en via de app.

Beluister de eerste uitzending! (http://www.radio6.nl/programma/6134/jazz-in-the-evening/uitzending/389557)

(Bedankt voor de foto’s van de eerste uitzending Frans van den Berg!)

Reacties op de eerste uitzending:

Fijn dat jullie radio-programma toch weer te beluisteren is. Het is haast ’ouderwets’ radio luisteren, met een stapel kranten erbij en een glas wijn op tafel. En wat goed om mijn favoriete jazz-zangeres June Christy te horen. Onze zondagavond is vanaf nu gereserveerd voor jullie jazz-programma. Een vriendelijke groet van Johan en Nel Nauta uit Meppel.

Hallo Edwin. Met de koptelefoon op. Is jazz in the evening weer helemaal top. Groetjes Riet Peute.

Ja, ja. Feestje, Jazz in the Evening. Ineke, Arjen en jij Edwin, fijn dat jullie er weer zijn. Jazz groetjes Trudy van Rijn.

Hoi Edwin! Wat fijn je weer te horen. Eindelijk weer eens fatsoenlijke jazz op de NPO radio! Het is een begin! Met jazz groet, Diny van Rijn (Bussum).

Goedenavond Edwin en Arjan! Uiteraard doen wij als rechtgeaarde fans van de voorheen zondagochtend (en zaterdag niet minder, maar ja...) even van ons spreken vanavond! Extra leuk dat jullie er ‘live’ zitten. Het gevoel van het oude 6 zit er meteen al in wat ons betreft met dank aan de briljante gekozen aftrap door Oscar Peterson’s toepasselijke getitelde A Lovely Way To Spend An Evening. Ook een goeie titel trouwens voor het programma! We zijn razend nieuwsgierig wat jullie voor ons in petto hebben tot 2300 uur. Innig aan de radio gekluisterd wensen wij jullie ouderwets plezier en onthouden goed wat Edwin zojuist zei: een uurtje minder, maar wees blij met wat je hebt! Hartelijke groeten van Nicole Nypels en Albert Jonker uit Zwolle. PS Onze kleine Lieuwe wilde speciaal voor de aftrap nog even opblijven!

Vanuit Le Sud-Ouest in La Douce France... Wat fantastisch dat het gelukt is! Er streamt weer heerlijke Jazz binnen, met mooie anekdotes en wetenswaardigheden! Bravo! Wel even wennen aan de stille zondagochtend, maar... als ik zondagsavonds niet kan luisteren, programmeer ik de schotelontvanger zó dat het Jazz op USB-stick wordt, en draai ik dat de zondag erop af! Ik luister al járen, een stille fan dus, maar nu toch even mijn gróóte waardering voor je mooie programma! Hopen dat je nog lang door mag swingen!! Jan Goedhart

 

2016_EertseJazzintheEvening2 2016_EertseJazzintheEvening2
2016_EertseJazzintheEvening1 2016_EertseJazzintheEvening1