Laatste kans op cd Het Kasteel van Beethoven

Aangenaam Klassiek for Kids

Het Kasteel van Beethoven, de nieuwste cd in de serie Aangenaam Klassiek for Kids, is nog tot eind januari te koop! Dit is je kans, want ”op = op’.

Tipje: koop hier de cd met korting (tot 31 januari) (http://klassiekezaken.nl/aangenaam-klassiek/?utm_source=twitter&utm_campaign=ak)

Recensie: Reis naar het kasteel van Beethoven met Edwin Rutten
”Edwin Rutten die voor je deur staat, met bloemen en een cd-box. Mijn kinderhart ging er weer even sneller van kloppen. U mag me gerust favoritisme aansmeren, Edwin doet nog steeds wat hij al decennia lang doet. Hij maakt mensen blij, met muziek en zijn eeuwig optimisme. En je steekt er bovendien nog heel wat van op. [...] De reeks cd’s van Edwin Rutten vraagt naar meer. Er is nog zoveel klassiek dat op deze manier terug kan gaan leven onder de mensen. Of dit ooit kan gaan vervelen is bijgevolg een overbodige vraag.
Lees de hele recensie op Klassiek Centraal (http://www.klassiek-centraal.be/?q=recensie%2Freis-naar-het-kasteel-van-beethoven-met-edwin-rutten)

Edwin gaf een minicollege Beethoven in De Nieuws BV op NPO Radio 1 (25 november 2016)
Luister maar! (http://www.aangenaamklassiek.nl/edwin-rutten-geeft-minicollege-beethoven/)

MEER:
Nieuwe cd Het Kasteel van Beethoven (http://www.edwinrutten.nl/nw-28246-7-3630331/nieuws/nieuwe_cd_het_kasteel_van_beethoven.html)

 

KasteelvanBeethoven KasteelvanBeethoven