Ome Willem bij K3

ontvangen mail

 

Wat hebben Al Jolson, K3, Ome Willem en Edwin met elkaar van doen. Edwin : “ Dit alles wordt samengevat in onderstaande mail.”

Wat ben ik altijd verbaasd hoe de mails over Ome Willem altijd blijven komen en wat ben ik dol met mensen die een gevarieerde smaak hebben.....!

Natuurlijk heeft deze jongeman een antwoord ontvangen, met handtekening...

 

 

Hallo Edwin,

Ik ben een jongen met autisme en heb veel bewondering voor jou. Ik houdt zelf ook ontzettend veel van jazz muziek. Ik vind dat daarom ook altijd leuk om jou over jazzmuziek te horen praten. Je vertelt er altijd met veel enthousiasme over. Ik ben zelf vooral fan van vooroorlogse Amerikaanse Jazzmuziek. Een van mijn grote jazz helden is Al Jolson!

Ik ben zelf ook een enorme fan van de originele K3. Ik weet dat jij jaren geleden eens te gast was in hun tv show De Wereld van K3. Dat was ontzettend leuk. Ik heb er toen altijd intens van genoten.

Ik stuur je bij deze email een foto waar jij samen met K3 op staat. Zou jij deze foto voor mij uit willen printen en dan voorzien van een handtekening? En dan naar mij terug sturen. Je mag je handtekening er ook digitaal in plaatsen en hem dan via de email terug sturen. Misschien is dat wel makkelijker voor je. Kijk maar wat voor jou het prettigst en handigst uit komt. Hieronder zowel mijn huis als email adres

Hoop een antwoord van je terug te krijgen.

Ome Willem bij K3 Ome Willem bij K3